Η Άντζελα από την Θεσσαλονίκη και ο Μπάμπης, επίσης από την συμπρωτεύουσα συναντήθηκαν στο εστιατόριο του First Dates το βράδυ της Τετάρτης (28/06).

Στην αρχή του ραντεβού ο 50χρονος προσπάθησε να κάνει χιούμορ για το στήθος της 48χρονης, με μια ατάκα περί αερόσακων. Αυτό ωστόσο ενόχλησε έντονα την Άντζελα, που εξέφρασε πως ακριβώς αισθάνθηκε μετά το τέλος του ραντεβού.

Άντζελα: Έβαλα τους αερόσακους μέσα! Για να μην βλέπεις τους αερόσακους. Σχολιάζαμε για αυτό, το έλεγες και στο τραπέζι και στο μπαρ.

Μπάμπης: Αν σε προσέβαλα, σου ζητάω και συγγνώμη. Από την στιγμή όμως που εμένα μου βγαίνει αυτό και μου είπες, “μου αρέσει να είσαι ειλικρινής”, αυτό μου έδωσε το παράδειγμα για να μιλήσω ελεύθερα.

Άντζελα: Ναι αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή μπορεί να πεις κάτι σε έναν άνθρωπο που τον κάνεις να… Δεν ήξερα δηλαδή τι να απαντήσω!

Μπάμπης: Εγώ που να καταλάβω ότι θα το έπαιρνες στραβά; Σαν χαβαλέ το είπα και για αστείο. Είναι δυνατόν να σε γνωρίσω πρώτη φορά και να σου το κάνω αυτό;

Άντζελα: Ξέρεις τι; Υπάρχει ένας εκατομμύριο άλλος χαβαλές που μπορείς να κάνεις εκτός το σεξουαλικό κομμάτι! Ειδικά σε μια γυναίκα.

Μπάμπης: Εντάξει, είναι η άποψη σου και την σέβομαι, αλλά δεν μπορείς να πεις σε μένα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πω. Συμφωνώ ότι μπορεί να ήταν άστοχο αυτό που είπα, αλλά δεν μπορείς να πεις σε μένα τι θα πω και τι δεν θα πω. Γιατί αυτό είπες τώρα, προηγουμένως.

Τελικά και οι δύο συμφώνησαν πως δεν πρόκειται να βγουν ξανά ραντεβού.