Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει», ενώ βρίσκεται και στο θέατρο με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση – υπερπαραγωγή «Ζορμπάς».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τη θεατρική παράσταση, «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», ενώ αναφέρεται και στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει», αλλά και την πραγματική εμπειρία του σε σκυλάδικα.

«Είμαι λίγο αγχωμένος λίγο πριν την πρεμιέρα, έχω κάποια στοιχεία του “Ζορμπά” στον χαρακτήρα μου. Είμαι γλεντζές, μου αρέσει να περνάω όμορφα. Το σενάριο στη σειρά είναι εξαιρετικό. Όταν ένας ηθοποιός έχει ένα καλό σενάριο, κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Έχουμε ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών.

Στα σκυλάδικα έχω ζήσει ακραίες καταστάσεις και όμορφες, τσακωμούς, ξύλο και ρομαντικές στιγμές. Μικρός πήγαινα σε ένα σκυλάδικο στο χωριό και είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια. Ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου. Του χρόνου δεν θα κάνω θέατρο, θέλω να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου, να ταξιδέψουμε στην Αίγυπτο» αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!