Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης ήταν ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος μοιράστηκε, από καρδιάς, αλήθειες της προσωπικής του ζωής. Ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύντροφό του και το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν το 2016.

«Δεν έχω παντρευτεί γιατί ακόμη δεν επιτρέπεται ο γάμος. Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης όμως και πρέπει να ήμουν το νούμερο 2 στην Ελλάδα. Το έκανα τον Φεβρουάριο του 2016 και πολύ συνειδητά. Το κράτησα για εμένα και για τον άνθρωπό μου, γιατί δεν ήθελα τέτοιου τύπου δημοσιότητα.

Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα πιο ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή, είναι επειδή αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης. Θα ήθελα το αποτύπωμά μου να μην είναι μόνο η Eurovision που την αγαπώ και την υπηρετώ τόσα χρόνια. Αλλά να δώσω ένα boost σε νέα παιδιά που μπερδεύτηκαν πολύ. Εγώ βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά. Υπάρχει λόγος για αυτό.

Υπήρχε ένα πένθος στην οικογένεια πολύ μεγάλο κι έχασα τον αδελφό μου σε ηλικία 20 χρονών. Ήμουν ένα παιδί που ήταν μονίμως μέσα στα βιβλία, δεν είχε παρέες και δεν έπαιζε. Μετά ταλαιπωρήθηκα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλάω κανονικά πια για τον άνθρωπό μου. Όπως ο Μπισμπίκης μπορεί να μιλά για την Βανδή και τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε, έτσι θέλω κι εγώ επειδή έχω 14 χρόνια σχέση, να μπορώ να μιλώ για τον άνθρωπό μου δημόσια και να μην γίνεται αυτό είδηση» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος.