Καλεσμένος στο «Night Out» ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση με την Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά και για το Survivor.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα δούμε απόψε το βράδυ, προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα».

«Πριν από λίγο καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Από εκεί και πέρα με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε όπως ξέρετε, από την άλλη την θεωρώ και μια πολύ σπουδαία κοπέλα.

Έχουμε πει με την Δήμητρα σε διάφορες συνεντεύξεις μας πως έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, έχουμε τον ίδιο πνευματικό, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τον χώρο αυτό και δεν γνωρίζουμε και τον λόγο. Εκεί γνωριστήκαμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι να πούμε, μας έβγαλαν κάτι φωτογραφίες και μας έφτασαν μέχρι τον γάμο.

Δεν σημαίνει ότι όταν ένας άνθρωπος βγαίνει για ποτό, πρέπει να δώσει αναφορά σε κάποιον», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσον αφορά το Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Είχαμε συζητήσει με τις παραγωγές του Survivor να συμμετέχω ως παρουσιαστής, δεν έτυχε. Τότε που το συζητούσαμε, στον τρίτο κύκλο, βλέποντας όμως, την εξέλιξη του παιχνιδιού, και τον ενθουσιασμό των παικτών που με τον καιρό φεύγει, δεν νομίζω να το κάνω τελικά.

Ως παίκτης δεν θα ξαναπήγαινα, δεν έχω το ίδιο κίνητρο. Δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού. Το 2017 ζήσαμε όλοι κάτι το οποίο ήταν πολύ δυνατό και παράλληλα στην αυθόρμητη  μορφή του. Το να ξαναμπείς κάπου, μη μπορείς να είσαι αυθόρμητος, είναι κάτι που δεν θα το επέλεγα εγώ».