Σε μια προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος βρέθηκε σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. Σε αυτήν ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος πριν από έναν μήνα διαγνώσθηκε με καρκίνο κι όπως ανέφερε δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μου πρότεινε η φίλη μου, η Μαρία να συμμετάσχω στην εκδήλωση και είπα κατευθείαν ναι, δεν ήξερα ότι λίγες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Οπότε πριν από σχεδόν έναν μήνα έκανα επέμβαση και χθες πήρα τα νέα πως δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες».

«Την σκαπουλάραμε γιατρέ, που λέει, με ένα χαπάκι για έναν χρόνο και κάτι! Δεν την έζησα αυτή τη μοναξιά και είναι η πρώτη φορά που το λέω γιατί τώρα μπορώ. Αξίζει να το πω εδώ γιατί το καταλαβαίνετε όλοι. Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά γιατί είχα την κόρη μου δίπλα μου. Οπότε η συμβουλή είναι… καν’ τε παιδιά! Βοηθάει γιατί πρώτον λες, “είναι το παιδί μου δίπλα και δεν θα πάθω τίποτα γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για αυτό”. Και είχα φίλους δίπλα μου».

«Όταν πήγα με το βαλιτσάκι να μπω στο νοσοκομείο, ήταν εκεί η Μαρία και άλλοι οκτώ φίλοι. Κάποιοι ήρθαν από την Αμερική απλώς για να δουν ότι μπαίνω και να σιγουρευτούν ότι βγαίνω» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμίχος στην προσωπική του εξομολόγηση. «Μετά τις δυο μέρες, που ήμουν στην εντατική, δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή μόνος μου. Ήξερα ότι απ’ έξω είχα ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Εξελίξεις» με την Ντόρα Κουτροκόη, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Action 24.