Ο Γιώργος Λάγιος, με αφορμή τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ANT1, έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό μας», μιλώντας για τη νέα του συνεργασία με την παρουσιάστρια.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο, όπου θα κάνουμε πολύ ωραίες συζητήσεις, θα είμαστε μια πολύ ωραία παρέα. Ένα δημιουργικό – εποικοδομητικό άγχος το έχω. Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνεργασία, αλλά το νικάει το άγχος μου ο ενθουσιασμός», είπε για τη συνεργασία του με τον ANT1 και τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα.

«Θα υπάρχει στην εκπομπή μια ενότητα ψυχολογίας, αυτό το κομμάτι το αγαπώ και θα το φροντίσω ιδιαιτέρως», αποκάλυψε για τον ρόλο του στην εκπομπή, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την Κάτια Ταραμπάνκο με την οποία στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι κι αν δέχθηκε από εκείνη ευχές.

«Δεν μου έχει στείλει κάποια κάρτα, αλλά φαντάζομαι ότι μου εύχεται καλή επιτυχία. Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό μεταξύ μας. Εγώ τις εύχομαι ό,τι κάνει να είναι καλά και να έχει κάθε επιτυχία στη ζωή της», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λάγιος τονίζοντας έτσι πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με το γνωστό μοντέλο.