Την εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο J2US, η οποία συζητήθηκε ιδιαίτερα στα social media και στις τηλεοπτικές εκπομπές, σχολίασαν στο «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας 19/6.

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ανοιχτά για όλα όσα παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας αναφορές για εκπομπές του παρελθόντος που έβγαζαν ανθρώπους με διαφορετική οπτική γωνία για τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Παλιότερα είχαν στηθεί εκπομπές που έβγαζαν ανθρώπους που έβλεπαν από διαφορετική οπτική γωνία τη ζωή. Αντιλαμβάνεστε, δεν θέλω να πω κάτι άλλο πιο βαρύγδουπο. Έκαναν διάφοροι ένα ανάλαφρο τηλεοπτικό θέαμα με τους ανθρώπους αυτούς.

Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός που επιλέχθηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για αυτό το show. Εύκολη η κριτική. Θεωρώ όμως, ότι αυτός που τον επέλεξε (δεν ξέρω αν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης ή η παραγωγή) έφερε σε άβολη θέση τους κριτές που αναγκάζονται να βάλουν ψεύτικη βαθμολογία ή να λένε κάτι ειλικρινές και με ευγένεια που ο ίδιος δεν το δέχεται.

Ο Γιάννης δεν έχει καταλάβει ότι δεν ήταν καλός. Ο ίδιος λέει ότι υπήρχε ένας ντράμερ που του έλεγε ότι ήταν καλός και του έκανε πλάκα ο Φασουλής. Είναι όλο άβολο. Δεν ξέρω πραγματικά αν η επιλογή ήταν σωστή, γιατί ήρθαν σε άβολη θέση οι συμμετέχοντες στο σόου. Γιατί να βάλεις τόσους ανθρώπους σε τέτοια θέση; Για να κάνεις νούμερα; Για ποιον λόγο;».