Ο ημιτελικός του GNTM 5 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/12 μέσα από την συχνότητα του Star. Τα επίδοξα μοντέλα βρέθηκαν στη Ρώμη και περπάτησαν προς την Piazza del Popolo και ανταποκρίθηκαν στα απαιτητικά πέντε, σετ.

Η δοκιμασία έχει πολλά ζητούμενα, αλλά και μία έξτρα δυσκολία, καθώς οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να επιλέξουν μόνες τους την τελική εικόνα, που θα φτάσει στους κριτές.

Λίγο πριν την αποχώρηση όμως τα επίδοξα μοντέλα τα περίμενε μία αναπάντεχη έκπληξη! Συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντέλη επέστρεψε για να δει την εξέλιξη της τελικής πεντάδας και να ενθαρρύνει τα μοντέλα για την δύσκολη διαδικασία.

Και οι πέντε διαγωνιζόμενες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό! Στη συνέχεια τα κορίτσια βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές και στην guest judge Σοφία Χατζηπαντέλη προκειμένου να μάθουν την επίδοσή τους.

Ένα μοντέλο όμως δεν έπεισε με την προσπάθειά του τους κριτές και έτσι αποχώρησε πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 5. Ο λόγος για την Μάρα Μάρλη η οποία δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι μόδας και είδε την πόρτα της εξόδου.

Ποια είναι η τελική 4αδα του τελικού του GNTM 5;

Μαρίτα

Βικτώρια

Αλεξία

Κότυ

Δείτε την αποχώρηση της Μάρας Μάρλη: