Στο επεισόδιο της Δευτέρας 12/12 του GNTM παρακολουθήσαμε μία ακόμη φωτογράφιση αποχώρησης. Σε αυτή τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν στον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου  πάνω σε μία υπερυψωμένη γυάλινη πλατφόρμα για την καμπάνια της εταιρίας Migato. Τα ζητούμενα ήταν πολλά και ενδιαφέροντα: weird posing, αντίληψη του σώματος σε σχέση με τα custom made παπούτσια Migato και τα custom made ρούχα της σχεδιάστριας Ειρήνης Μάκου. Οι συμμετέχουσες έβαλαν τα δυνατά τους κι άλλες τα κατάφεραν εξαιρετικά, ενώ άλλες απέτυχαν παταγωδώς.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα κορίτσια στάθηκαν απέναντι από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα για να μάθουν πώς τα πήγαν.

Ένα μοντέλο, ωστόσο, δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM. Ο λόγος για την Κάτια Κιζίμα, η οποία γύρισε στο ριάλιτι μόδας την προηγουμένη εβδομάδα μαζί με τις επιστροφές, ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει πολύ στο παιχνίδι.

Πολλές από τις κοπέλες αντέδρασαν με το αποτέλεσμα και το θεώρησαν άδικο, καθώς η Μικαέλα έχει δηλώσει πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει καριέρα ως μοντέλο και θα αποχωρήσει αν φύγει η κόρη της, η Μάρα. Παρόλα αυτά συνεχίζει την πορεία της στο διαγωνισμό.

Δείτε την αποχώρηση της Κάτιας από το GNTM.