Απολαυστικός ήταν ο ημιτελικός του GNTM 5 , τον οποίο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 20/12 στους δέκτες μας. Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM είδαμε μια μεγάλη επιστροφή!

Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε έκπληξη στην τελική πεντάδα στην Ρώμη, για να ενθαρρύνει τα μοντέλα και να δει την εξέλιξή τους. Το διάσημο μοντέλο με την εκρηκτική προσωπικότητα επέστρεψε μετά τις auditions ως η τελευταία guest κριτής του ημιτελικού του GNTM.

Όπως ήταν επόμενο, οι χρήστες στα social media αποθέωσαν την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ομολογουμένως έλειψε στο τηλεοπτικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου γίναμε και μάρτυρες μιας έντονης διαφωνίας ανάμεσα στη Σοφία Χατζηπαντελή και τη Βίκυ Καγιά. Συγκεκριμένα η Βίκυ σχολίασε με θετικό πρόσημο το πως φαινόταν το τατουάζ της Coty στη φωτογράφιση κ αι τότε η Σοφία Χατζηπαντελή άδραξε την ευκαιρία και «την είπε» στην Βίκυ Καγιά για όσα έλεγε παλιότερα στις οντισιόν σχετικά με τα τατουάζ.

Σ.Χ.: Διαφορετικό perspective αχα. Τώρα θέλουμε τα τατουάζ σου, πριν δεν τα θέλαμε.
Β.Κ.: Δεν τα θέλω ποτέ.
Σ.Χ.: Δεν πειράζει. Οι υπόλοιποι τα θέλουν.
Β.Κ.: Ποιοι είναι όλοι οι άλλοι;
Σ.Χ.: Με κλείνουν για καμπάνιες μόνο για την πλάτη μου.
Β.Κ.: Πόσοι πελάτες το κάνουν αυτό;
Σ.Χ.: Την άλλη εβδομάδα κλείνω για το my back tatoo.
Β.Κ.: Η Coty όλα μπορεί να τα κάνει. Και commercial.

Στο τέλος η guest κριτής είπε απευθυνόμενη στην Coty: «Σε παρακαλώ μάρτυράς μου ο Θεός. Μην πας σε εμπορική φωτογράφιση. Το λέω ως κοπλιμέντο».