Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του «The 2Night Show», ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης για το reality μαγειρικής που είχε αναλάβει ο ίδιος πριν χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό.

Θυμίζουμε ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Δύο στις 10» όταν ρωτήθηκε για την επαναφορά του κόνσεπτ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στην μικρή μας οθόνη: «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία. Δεν έφταιγε βέβαια ο Αρναούτογλου, έφταιγε το κόνσεπτ και το κάστινγκ πάρα πολύ. Δηλαδή αυτός που μάζευε τις μαμάδες με τα παιδιά, ήταν τραγικό! Τώρα, εγώ να πω την αλήθεια δεν μπορώ να κρίνω».

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Να ‘ναι καλά ο Ηλίας, τον εκτιμώ ιδιαίτερα», απαντά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το σχόλιο του γνωστού σεφ.

«Πάντα με αγχώνει ο ανταγωνισμός, γιατί κάνω πρωταθλητισμό και πάντα το παλεύω. Τη νίκη την κάνει σημαντική ο αντίπαλος, αλλιώς δεν έχει καμία σημασία. Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάζω κάθε πρωί», επισημαίνει ο παρουσιαστής για την τηλεοπτική του πορεία.

Σε ερώτηση αν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε: «Το έκανα το 2008. Σηκώθηκα και έφυγα για έναν χρόνο, γιατί δεν ένιωθα καλά. Νομίζω ότι είμαι από τους μοναδικούς παρουσιαστές που «έκοψα» το συμβόλαιό, γιατί δεν ήμουν καλά. Το σταμάτησα μόνος μου. Αν το ξανανιώσω, θα το ξανακάνω».

Τέλος, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ο «Εκατομμυριούχος» να μετακινηθεί από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρόγραμμα, ο παρουσιαστής ρίχνει ξεκάθαρα το μπαλάκι στον ΑΝΤ1, λέγοντας: «Εγώ κάνω τα γυρίσματα όπως πρέπει να τα κάνω, από ‘κει και πέρα ό,τι αποφασίσει ο ΑΝΤ1».