Ο «δαιμόνιος» ρεπόρτερ της showbiz, Γρηγόρης Μπάκας ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Τρίτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποια είναι η σχέση του σήμερα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο και το «να εξαφανιστείς Γρηγόρη».

«Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και με σεβασμό… Θέλεις να μου μιλήσεις; Θα μου μιλήσεις. Δεν θέλεις; Θα ζητήσω από τον οπερατέρ να κλείσει την κάμερα. Δεν είναι σωστό να έχεις τέτοια αντίδραση από την στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα του lifestyle που ξέρεις κάτι; Σε κάνω, δεν σε κάνω, τα ίδια θα πάρω. Χάρη σου κάνω κι έρχομαι εκεί, δεν μου κάνεις χάρη» είπε ο Γρηγόρης Μπάκας για τα πεσίματα με την κάμερα.

Σχετικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Γρηγόρης Μπάκας τόνισε: «Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δεν ένιωσα άσχημα απέναντι σε εμένα, γιατί από την στιγμή που πας σε κάποιον χωρίς να τον έχεις ενημερώσει, να του πεις ότι σε καταγράφω κι ότι ξέρεις πως θα είμαι εκεί, όλα παίζουν. Ένιωσα άσχημα και δεν πρόκειται να το ξανακάνω, γιατί είχα το παιδί μου εκεί και δεν ήθελα να δει αυτήν την συμπεριφορά. Τον ξαναπέτυχα. Δεν σήκωσα κάμερα. Ανέβηκα πάνω στο πάρκινγκ για να του δείξω ότι αν θέλω, θα τον κάνω, αλλά όπως σε σέβομαι, θέλω να με σέβεται. Το λήξαμε εκεί και έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση».