Πολύς ντόρος δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες μετά την αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ θέλησε να απαντήσει με χιούμορ μέσα από την εκπομπή του, αναφέροντας: «Είναι γνωστό στους ανθρώπους του κύκλου ότι γενικά με το τηλέφωνο δεν τα πάω καλά κι ας φαίνεται κάτι διαφορετικό. Δεν τα πάω καλά, δεν απαντάω. Δεν περίμενα ο Γρηγόρης να κάνει παράπονα στην Ελισάβετ, να φτάναμε σε αυτό το σημείο. Και πετάχτηκε και η άλλη, θα την πιάσω σήμερα που έχουμε παράσταση στο Παλλάς. Αν είναι δυνατόν, να με στηρίξει η φίλη μου μια φορά. Τι ντροπή είναι αυτή;. Θα σε πάρω ρε άτιμε, θα σε πάρω να ησυχάσεις. Τι θέλει να μου δείξει;».

Μετά την απάντηση του Νίκου Μουτσινά, η κάμερα του «Breakfast@star» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και του ζήτησε να σχολιάσει όσα συνέβησαν.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής με τη σειρά του αρκέστηκε να πει: «Χαμός ε; Σοβαρά προβλήματα. Τι να σας πω και εγώ τώρα; Δε θα ξαναπώ τίποτα δημόσια. Θα τα πούμε κάποια στιγμή με τον Νίκο Μουτσινά είμαι σίγουρος. Μόλις τα πούμε θα σας πω τι είπαμε».