Με αφορμή όλους τους γάμους που πραγματοποιηθήκαν το Σαββατοκύριακο, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μία διαφορετική είσοδο στη σημερινή εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, φορώντας ένα πέπλο, κρατώντας μία ανθοδέσμη και υπό τους ήχους του γαμήλιου εμβατηρίου με τον Δημήτρη Μακαλιά δίπλα της.

«Καλέ, συγκινήθηκα. Δεν έχω βάλει πέπλα εγώ. Ε τόσοι γάμοι έγιναν, ζήλεψα. Λέω “κάτσε ρε συ, εγώ νυφικό δεν έχω βάλει”» είπε χαριτολογώντας.

«Ο Πέτρος Συρίγος παντρεύτηκε, ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε, ο Νομικός με την Πρέλεβιτς παντρεύτηκαν, η Ελίνα Κέφη επίσης. Τι ήταν αυτό; Να ρωτήσουμε αν ήταν καλή η συναστρία και παντρεύτηκαν όλοι τώρα;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Το ζήλεψα λίγο το νυφικό, τα τούλια. Εγώ δεν έχω παντρευτεί η κακομοίρα. Έναν πολιτικό έχω κάνει με την κοιλιά τούρλα» συμπλήρωσε.

«Τώρα βάλε εσύ το νυφικό και μετά θα το βάλω εγώ. Να στείλω μία σέλφι στον Μάζη, να του πω “Δημήτρη με ζήτησαν”» ανέφερε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα στη Μαρία Αντωνά.