Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να βρίσκεται σε νέα σχέση. Μια είδηση που έκανε γνωστή ο Τριαντάφυλλος. Η ίδια ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε την αλήθεια ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

«Από τον Τριαντάφυλλο τα ξέρετε αυτά. Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη αλλά και τον Στάθη Σχίζα, η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε: «Αποδέχομαι τα λάθη και δέχομαι τη συγγνώμη ενός ανθρώπου. Υπάρχει μια γνωριμία πολλών χρόνων. Δε μπορείς να ακυρώνεις κάποιον από τη μια στιγμή στην άλλη. Την Καρολίνα αν τη δω, θα της μιλήσω, νομίζω, δε ξέρω. Στην προσωπική ζωή του Στάθη Σχίζα δε ξέρω τι συμβαίνει. Διογκώθηκε κάτι, χρησιμοποιήθηκα. Είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου, δεν έβλαψα κάποιον».

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας πριν λίγες μέρες στη Super Κατερίνα στον Alpha μίλησε για την επιστροφή της Ελευθερίας Ελευθερίου από τον Άγιο Δομίνικο.

«Πολύ καλά έκανε και είπε η Ελευθερία πως έβαλε τελεία στη σχέση με τον Μάριο, το ξέρω και γω αυτό. Επίσης, το έχω πει, η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί και καλή ψυχούλα και συγχωρεί και τα λοιπά. Από εκεί και πέρα για τα ερωτικά τους, τι να κάνω εγώ ρε παιδιά; Και στα ερωτικά τους εγώ θα είμαι μέσα;» ήταν η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής πέρασε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της συναδέλφου του: «Κλασική Ελευθερία Ελευθερίου, τι να κάνουμε τώρα; Έτσι την αγαπάμε. Αγάπα, λέει, τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους. Η Ελευθερία βρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες! Η Ελευθερία βρήκε άλλον, η Ελευθερία είναι νούμερο ένα, παιδιά, τέλος».