Η Ελίνα Παπίλα απάντησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα στα αρνητικά σχόλια που έκανε για την εκπομπή της ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την «Super Κατερίνα».

Με χαμόγελο και ιδιαίτερα ευδιάθετη, η παρουσιάστρια του ANT1, είπε αρχικά: «Δεν έχω να σου πω κάτι στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Εγώ είμαι στον αέρα και παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ενώ για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως εκείνη και οι συνεργάτες της περνούν ωραία στον αέρα.

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, αλλά το παλεύουμε και το προσπαθούμε. Δεν με “χτυπάνε” τα αρνητικά σχόλια, είναι όλα στα πλαίσια της δουλειάς και είναι όλα καλά», δήλωσε επίσης η Ελίνα Παπίλα.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως εάν ο ΑΝΤ1 της ζητήσει να μείνει παραπάνω απ’ όσο προβλέπει το συμβόλαιό της θα μείνει, ενώ τόνισε πως δεν έχει ακούσει ότι θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη χρονιά. Όσο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αυτή της άφησε ωραία γεύση, ενώ ανέφερε πως συνεργάστηκε με ωραίους ανθρώπους.

Θυμίζουμε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Δευτέρας 29/5 είχε ένα έντονο ξέσπασμα αναφερόμενος στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, «Είμαστε μαζί».

«Καλό είναι να πάρεις την ευθύνη και να μη μιλάς καθόλου. Πόσες φορές μας έχει μιλήσει και μας λέει ότι πρέπει να φύγει, έχει δουλειά, δεν προλαβαίνει. Και όποτε έχει μιλήσει: “θα το μετρήσουμε εκεί”, “φταίνε οι εκλογές”, “φταίει η Τουρκοκρατία”, “φταίει ο πατήρ Κοράκιος”. Να έχεις τα κότσια και να πεις: “ξεκινήσαμε κάτι που απ’ ό,τι βλέπουμε δεν έχει ανακάμψει”, ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τι να πει μωρέ; Ότι είναι μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα; Λέγοντας “δε λέω τίποτα” δε μηδενίζεις καμία εκπομπή. Ξέρεις σε αυτά τα χρόνια που απουσίαζα συνεχώς χτυπούσε το τηλέφωνό μου και έλεγα: “παιδιά, ξέρετε γιατί απέχω, ξέρετε τι μου έχει συμβεί. Τώρα βρήκαμε την Παπίλα και κάθε λίγο της ζητάμε μία δήλωση”, συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Στη συγκεκριμένη εκπομπή – επειδή το γνωρίζω πάρα πολύ καλά – οι μέσα άνθρωποι τσακώνονται. Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή. Ξεκίνησε κάτι άλλο, συνεχίζει κάτι άλλο, αλλάζει συνέχεια, δεν ξέραμε τον τίτλο πριν βγει, σε άλλους το δίναμε, είναι μία εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας», σχολίασε σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.