Η Εύη Βατίδου πριν λίγο καιρό είχε ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους αν θα αγόραζε αθλητικά από τη λαϊκή αγορά. Τότε, η Εύη Βατίδου είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ιδέα πως υπάρχουν αθλητικά στη λαϊκή.

Έτσι λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Happy Day αποφάσισαν να πάρουν την Εύη Βατίδου και να κάνουν μια βόλτα στη λαϊκή αγορά. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι αντιδράσεις της ήταν απολαυστικές.

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές» ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου στη βόλτα που έκανε στη λαϊκή ενώ στη συνέχεια δε δίστασε να ρωτήσει έναν παραγωγό αν το κάθε κομμάτι αβοκάντο κοστίζει 5,90 ή αν η τιμή αυτή είναι για ένα κιλό.

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες… Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά… Δεν το ήξερα αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στους πάγκους με τα ρούχα και τα κοσμήματα απ΄ όπου δεν είχε περάσει ποτέ ξανά και αρνήθηκε να αγοράσει το ο,τιδήποτε από εκεί.

Δείτε το βίντεο με την Εύη Βατίδου στη λαϊκή.