Η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Δευτέρας μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε στους επικριτές της, μετά από διάφορα μηνύματα που έλαβε για το πού βρίσκεται το μωρό της όταν εκείνη βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Να θυμίσουμε, πως η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστό πως από τη στιγμή που γιος της σαράντισε και μπορεί να βγαίνει έξω, αποφάσισε να γραφτεί στο γυμναστήριο.

«Μπλα, μπλα, μπλα ξεκινήσατε που αφήνω το παιδί. Παιδιά το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα. Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα, έχω το καρότσι, έχω το μάρσιππο, έχω τα πάντα, πάνες, μωρομάντηλα, σκ@τ@κια… Έχω τα πάντα μαζί μου. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει, οπότε αυτά. Παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε. Αυτά», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Επίσης μερικοί δεν έχετε άλλες σκοτούρες εδώ μέσα, παρά μόνο που αφήνω εγώ το παιδί μου; Πουθενά! Η μαμά του Δημήτρη μένει Πάτρα, την δική μου την έχασα πρόσφατα…και δεν θέλω σε αυτή την φάση γυναίκα να μου τον κρατάει! Το έχω μαζί μου συνέχεια.. Ηρεμήσατε τώρα;».

Δείτε το βίντεο.