Η Λένα Δροσάκη το μεσημέρι της Κυριακής 27/11 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται» στον Alpha.

Η αγαπημένη ηθοποιός και σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στο πώς νιώθει ένα χρόνο μετά τα όσα έχουν γίνει ενώ εξομολογήθηκε πως θεωρεί την Κάτια Δανδουλάκη μία μεγάλη κυρία που πήρε ξεκάθαρη θέση στα γεγονότα και θα βοηθήσει να αλλάξει η τροχιά των πραγμάτων.

«Είμαι καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, τα τραύματά μου με το να μιλήσω και να σταθώ αντάξια των συνθηκών. Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Είμαι υπερήφανη που η κοινωνία μετακινείται και αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Έχει δρόμο όμως ακόμα για να έρθει η επόμενη μέρα».

Για την Κάτια Δανδουλάκη και την στήριξή της στην υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη η ηθοποιός τόνισε: «Έχω αρχίσει και αντιλαμβάνομαι ότι τα πράγματα θα μετακινηθούν σε μία άλλη τροχιά, προς το φως, προς τη δικαιοσύνη μόνο όταν παίρνουμε θέση και η κυρία Δανδουλάκη είναι μία από αυτές που θα αλλάξουν την τροχιά, γιατί πήρε θέση και σε όλη της τη ζωή έχει αποδείξει πόσο μεγάλη κυρία είναι».

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί: