Η Μάγδα Τσέγκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη ζωή μας» με θέμα το πένθος με τη γνωστή δημοσιογράφο να συγκλονίζει, περιγράφοντας την απώλεια του ανιψιού της Άγγελου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον Ιούλιο του 2021.

«Ο Άγγελος ήταν ο ανιψιός μου. Η αδελφή μου είχε δυο παιδιά δίδυμα. Τον Άγγελο και τη Μελίνα. Ο Άγγελος έφυγε ξαφνικά από ένα τροχαίο στις 24 Ιουλίου 2021 στη 13:00 το μεσημέρι και από τότε η ζωή όλων μας είναι τελείως διαφορετική, έχουν έρθει τα πάνω κάτω, τίποτα δεν είναι όπως πριν. Για να είμαι εδώ σήμερα, μίλησα με τη δίδυμη αδερφή του, τη Μελίνα, πρώτα. Μου είπε: “θεία, να πας, γιατί πολλοί άνθρωποι περνάνε αυτό που περνάμε εμείς”. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς.

Το βίωσα πολύ σκληρά. Ήμουν διακοπές στην Ελαφόνησο. Είχα μιλήσει με τον Άγγελο δυο μέρες πριν. Εμένα με πήρε τηλέφωνο η καλύτερη φίλη της μαμάς μου. Μου λέει: “έχει συμβεί κάτι, πρέπει να έρθεις επειγόντως στην Πρέβεζα”. Μου λέει: “σκοτώθηκε ο Άγγελος”.

Είναι σοκαριστική αυτή η στιγμή, το κεφάλι σου, το μυαλό σου δεν το χωράει. Πήγα σπίτι, μάζεψα τα πράγματά μου και ό,τι μαύρα ρούχα είχα, πήγα στην Πρέβεζα και γύρισα από εκεί τον χειμώνα πια. Έμεινα πολλούς μήνες εκεί.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που το λέω αυτό, δεν ξέρω πως το κάνω τόσο… Όχι δεν το διαχειρίζομαι. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αυτό, δεν μας το μαθαίνει κανείς. Και τώρα με τα Τέμπη, όταν είδα αυτό το τρένο, αυτή την άμορφη μάζα, σκέφτηκα ότι έτσι είναι η ψυχή των ανθρώπων.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιμηθείς, να κάνεις ένα μπάνιο, να φας και απλά να υπάρχεις. Εγώ το μόνο που ήθελα είναι να καθίσω κάτω σε εμβρυακή στάση στο πάτωμα με την ησυχία μου, δεν ήθελα τίποτα. Δεν ήθελα να ακούσω κανέναν θόρυβο, έκανα πάρα πολλούς μήνες να ακούσω μουσική», είπε συγκινημένη η Μάγδα Τσέγκου.