Η Μαριέττα Χρουσαλά έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα καλλιστεία, το πώς έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega μίλησε για τη στιγμή που έχασε τον πατέρα της, λέγοντας πως «ο μπαμπάς μου ήθελε να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήθελα να του κάνω το χατίρι και να το δει. Το έκανε ο αδερφός μου για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου, για να του φτιάξουμε τη διάθεση. Ο μπαμπάς τα πρόλαβε τα καλλιστεία. Τραγική ειρωνεία ότι ”έφυγε” ανήμερα των Miss Universe. Βρισκόμουν στον Παναμά κι η παραγωγή είχε προστατεύσει την είδηση… Ήταν πρώτη φορά που έβγαινα εκτός Ελλάδας και να μάθω κάτι τέτοιο… Ήταν άρρωστος, αλλά είχε λίγο καιρό. Ευτυχώς, το έμαθα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Με περίμεναν για την κηδεία».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο γνωστό περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την τούρτα λέγοντας ότι «συνέβη ζωντανά. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Είχα δώσει τη δυνατότητα στον Γρηγόρη να με προετοιμάσει κι ακούω που λέει φέρτε την τούρτα και λέω τι θα γίνει; Θα παίξουμε τουρτοπόλεμο; Μου είπε όχι. Αν μου είχε πει ναι, να είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου. Είναι λίγο μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Εφόσον σε έχω ρωτήσει δύο λεπτά, πες το μου να προετοιμαστώ, να δώσω ένα σήμα στην παραγωγή και να μου έρθουν τα παστάκια. Είναι σαν το μπουγέλο, αλλά να μην έχεις εσύ λάστιχο. Ποτέ δεν είχα θυμό. Πιο πολύ ήταν γιατί να συμβεί αυτό στη μέση της εκπομπής; Όχι τίποτα άλλο δεν είμαι φαν της τούρτας. Χωρίς λόγο. Τον συγχώρησα, εννοείται».

Δείτε τη συνέντευξη της Μαριέττας Χρουσαλά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στο Mega.