Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν η Μαρίζα Ρίζου, τη νύχτα της Τρίτης. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της ως μέλος της κριτικής επιτροπής του X Factor καθώς και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τους υπόλοιπους κριτές.

«Μου άρεσε πολύ το πως το κάναμε με τον Χρήστο, τον Μιχάλη και τον Στέλιο. Ο Στέλιος είναι αδερφός, δεν το πίστευα αυτό. Εγώ είμαι πολύ κλειστή κι αμυντική και μου αποκαλύφθηκε κάτι τρομερό με τον Στέλιο. Τον λάτρεψα, διαφέρουμε, έχουμε άλλη αισθητική, αλλά και πολλά κοινά στοιχεία. Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν. Φανταστικός ερμηνευτής, ψυχάρα και φοβερός τύπος… Με τον Στέλιο έγινε κάτι μαγικό. Τον λατρεύω, τον εκτιμώ, τον αγαπώ και τον θαυμάζω πολύ.

Με τον Μάστορα είμαστε ξαδερφάκια και συγγενείς από κάπου σίγουρα. Πολύ γέλιο. Αν δεις το backstage, το καταλαβαίνεις. Πολλή χαζομάρα. Αν δεν ήταν αυτά τα παιδιά, δεν ξέρω αν θα την πάλευα. Το ίδιο κι ο Μιχάλης. Ήμασταν οικογενειακά. Γελούσαμε και τρώγαμε όλοι μαζί σε ένα καμαρίνι» δήλωσε η Μαρίζα Ρίζου.