Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show  ήταν το βράδυ της Τρίτης η Πένυ Αγοραστού. Η ηθοποιός που φέτος παίζει στο «Μαύρο Ρόδο» στο Mega αποκάλυψε ότι της είχε περάσει από το μυαλό να πάει σε μοναστήρι.

Συγκεκριμένα, η Πένυ Αγοραστού είπε: «Πιστεύω, πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω το κεράκι μου, τα πάω πολύ καλά με τη θρησκεία. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στο μοναστήρι. Για λίγο. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε μια βδομάδα σε ένα γυναικείο μοναστήρι, να μην έχω κινητό. Να ηρεμήσω.

Όταν ξεκίνησε η σειρά, μου είπε η κα Διδασκάλου ότι πήγε και της απάντησα πως θέλω και εγώ. Της ζήτησα να μου πει σε ποιο πήγε για να πάω μετά το τέλος της σειράς».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σειρά του αποκάλυψε ότι έχει επισκεφθεί το Άγιο Όρος.

Για τη «μετάβασή» της από την κωμωδία στο δράμα, με τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο» η Πένυ Αγοραστού αποκάλυψε:

«Το ξέρω ότι μου πάει περισσότερο το δράμα και το λέω σε όλους. Η σκηνή στο “Μαύρο Ρόδο” ήταν ένα στοίχημα και για εμένα και για το κοινό (υποδύεται την Τασούλα, τη βοηθό της Ευτυχίας στην κουζίνα της ταβέρνας – ενώ ο Σταυρίνος και η Τασούλα απολαμβάνουν μία βόλτα, βλέπουν κάποιους άντρες να τους πλησιάζουν. Οι άγνωστοι τους προσεγγίζουν και επιτίθενται με βίαιο τρόπο στον Σταυρίνο, αλλά και στην αγαπημένη του, οι οποίοι πέφτουν τραυματισμένοι στο έδαφος). Ο κόσμος με είχε συνηθίσει εδώ και 5 χρόνια στο ρόλο της ελαφρόμυαλης. Όταν προβλήθηκε το επεισόδιο πήρα τόσο θετικά σχόλια και χάρηκα τόσο πολύ. Αυτή η δυνατότητα που έχεις ισχύει, δεν είναι στο κεφάλι σου, σκέφτηκα. Θεωρώ ότι είμαι δραματική και μου αρέσει πιο πολύ από την κωμωδία. Είναι μια ωραία σειρά και ένας πολύ ωραίος ρόλος. Τελειώνει φέτος η σειρά και θέλω να συνεχίσω σε κάτι δραματικό του χρόνου. Ελπίζω να έρθει γιατί κάτι συζητάω. Είμαστε πολύ καλά και δεν το λέω έτσι απλά για να το πω».