Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την αγαπημένη σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στην οποία πρωταγωνιστεί, για το παράπονο από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τη δύσκολη συνεργασία που είχε με συμπρωταγωνίστριά της στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη».

«Στο “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” όλοι είμαστε μία οικογένεια. Μπορεί με την Κατερίνα Ζαρίφη στη σειρά να είμαστε νύφη και πεθερά, άλλα στα διαλείμματα είμαστε η Πηνελόπη και η Κατερίνα που η μία λατρεύει την άλλη», ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Για την συμμετοχή της στη σειρά “Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη” σχολίασε: «Υπήρχε πολλή ίντριγκα και παρασκήνιο στους “Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη”. Το καταλάβαινα άλλα δεν ρώταγα, γιατί δεν υπήρχε κανένας να εμπιστευτώ. Δεν πέρασα πολύ καλά σε αυτή τη δουλειά εξαιτίας αυτής της κυρίας. Έβαζε λόγια στον Αλέξανδρο Ρήγα. Στο 13ο επεισόδιο δεν πήρα κείμενο. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν παίζω, μου είπε ότι δεν του βγήκε. Δεν πήγα δεύτερη χρονιά στους “Στάβλους”. Είπα όχι, δεν θα πάρω», κατέληξε η Πηνελόπη Πιτσούλη.