Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε η Βιργινία Δικαιούλια. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για το Survivor All Star, για το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα ενώ ξεκαθάρισε και τη δική της σχέση με τον φιναλίστ του Survivor 2017.
«Όταν έλεγαν για τον Μάριο, το τελευταίο άτομο που περίμενα ότι θα είναι μαζί είναι η Καρολίνα», είπε αρχικά η Βιργινία Δικαιούλια.

Και συνέχισε: «Τον ξέρω προσωπικά τον Μάριο, δεν είχαμε σχέση ποτέ, υπάρχει όμως, αμοιβαία εκτίμηση, αμοιβαίος σεβασμός, τώρα η εικόνα που βλέπω δεν νομίζω ότι τον αντιπροσωπεύει. Εγώ που τον συνάντησα πριν μπει στο παιχνίδι μου είπε ότι μπαίνει για ένα συγκεκριμένο λόγο και αυτό είναι η νίκη. Όσο για την πράξη του απέναντι στον Βο, περιμένω να βγει και να δώσει απαντήσεις. Πάντως αυτό που έκανε δεν το κάνεις σε έναν φίλο».

«Ο Μάριος Πρίαμος δεν είχε μοιραστεί μαζί μου τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά είναι και ένας άνθρωπος που δύσκολα θα μιλήσει δημόσια για την προσωπική του ζωή», ανέφερε η Βιργινία Δικαούλια.