Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης βρίσκονται σε δημόσια κόντρα που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν μετά από δήλωση που έκανε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. «Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο», είχε αναφέρει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στο σχόλιο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, λέγοντας:  «Όταν όλα αυτά λέγονται από έναν άνθρωπο που μου είναι τόσο…. εντάξει, μου δημιουργεί και μια αίσθηση απογοήτευσης, αυτός ο άνθρωπος, όσο μεγαλώνει. Οπότε αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που… ούτε καν… εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν κάποια καλή κουβέντα να πούνε και γενικά ψάχνουν το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και η εμφάνισή του, εκεί που βγαίνει και μιλάει είναι προσβλητική. Όταν μιλάει για τηλεόραση… έχει πολύ κακία. Δεν με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι».

Σε αυτά τα σχόλια του Αρναούτογλου απάντησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, λέγοντας στην κάμερα του Happy Day: «Με ρώτησαν και απάντησα. Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων. Δεν έχω προηγούμενα μαζί του, δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά. Με τη φρασεολογία του, η εικόνα του καλού παιδιού της τηλεόρασης πήγε περίπατο. Μεγαλώνοντας, ή γίνεσαι σοφός ή γίνεσαι ανόητος, προσπαθώ όσο μπορώ να μη γίνω το δεύτερο.

Είναι προφανές ότι ο κ. Αρναούτογλου διαθέτει ψυχιατρικές γνώσεις και μπορεί να καταλάβει πώς είναι η ψυχή κάποιου. Δεν ξέρω αν είμαι καλόψυχος ή κακόψυχος, ρωτήστε τη μητέρα μου ή τους φίλους μου. Πάντως για τη δουλειά μου δεν μίλησε. Εγώ μίλησα για τη δουλειά του».