Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου το πρωινό της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καινούργιου και την τηλεοπτική της παρέα στον Alpha.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM αναφέρθηκε μέσα σε όλα, στην πρόσφατη εξομολόγηση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το bullying που δέχθηκε στο ριάλιτι μόδας.

Ειδικότερα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου εξομολογήθηκε: «Στιγμές δύσκολης θέσης έχουμε περάσει όλοι στον χώρο. Είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος αυτός της τηλεόρασης. Το bullying, όμως, είναι κάτι βαρύ σαν ορισμός και δεν πρέπει να το λέμε εύκολα. Πιστεύω ότι είπε την αλήθεια της. Δεν θεωρώ ότι δηλαδή υπερέβαλε έχοντας ακούσει την συνέντευξή της σε εκείνο το podcast. Εκείνο που άκουσα είναι ότι την περίοδο που γυριζόταν το σόου, ενώ έδειχνε ότι τα πράγματα ήταν καλά, δεν ήταν. Αυτό δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα που ζουν πολλοί άνθρωποι που είναι μπροστά στις κάμερες, γιατί κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε πάντα να δείξουμε τα συναισθήματά μας».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Πρέπει να κρατάμε και μια διπλωματική στάση, να τα έχουμε καλά με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Έχω ζήσει γενικότερα δύσκολες στιγμές στον χώρο, πάρα πολλές ειδικά στο ξεκίνημα που, το 2013. Τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα για την μόδα από την άποψη ότι δεν είχαμε καθόλου λόγο».

«Στο GNTM υπήρχαν δύσκολες στιγμές, στιγμές που εγώ ως πιο καινούργια ένιωθα ότι, προφανώς ο λόγος μου ίσως να μην μετράει τόσο πολύ, αλλά το καταλαβαίνω γιατί ήμουν το φρέσκο πρόσωπο. Υπήρχαν στιγμές που είχαν ανέβει λίγο οι εντάσεις, αλλά όταν τελειώναμε, ήταν όλα καλά. Υπήρχαν στιγμές που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να εκφραστώ έτσι όπως ήθελα», συμπλήρωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.