Στο χθεσινό live του J2US, η Εύη Δρούτσα και ο Bo τραγούδησαν το κομμάτι «Ο δικός μου ο δρόμος» που ερμήνευσε με επιτυχία ο αγαπημένος Πασχάλης Τερζής.

Στιχουργός του συγκεκριμένου κομματιού είναι η Εύη Δρούτσα η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αφού όπως είπε αυτό το τραγούδι είναι βγαλμένο από την ζωή της.

Μάλιστα, ο Πασχάλης Τερζής που εδώ και χρόνια λείπει από το μουσικό σανίδι βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση για να μιλήσει για το τραγούδι αλλά και την καλή του φίλη.

«Χριστός Ανέστη σε όλους! Με έκανες κομμάτια πάλι! Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα, γλυκιά μου Εύη» είπε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής και όλοι συγκινήθηκαν.

«Πριν αρχίσει να τραγουδάει η Εύη, ήμουν σίγουρος ότι θα σπάσει στη μέση του τραγουδιού και θα κλάψει γιατί εγώ έκλαψα πιο μπροστά. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί και στάθηκε. Είναι παλικάρι η Εύη. Πολύ χαίρομαι που σε άκουσα , που άκουσα το τραγούδι και θέλω να πω χρόνια πολλά και στις δυο κυρίες που δουλέψαμε μαζί. Την Καίτη Γαρμπή και την Δέσποινα Βανδή και σε όλους σας. Να είστε καλά, να έχετε υγεία» πρόσθεσε ο Πασχάλης Τερζής.

«Είσαι οικογένεια μου, Πασχάλη! Αγάπη μου! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι οικογένεια μου», απάντησε συγκινημένη η Εύη Δρούτσα.

Ωστόσο, βαθιά συναισθηματικά φορτισμένες ήταν και η Βίκυ Σταυροπούλου με τη Δέσποινα Βανδή η οποία πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον Πασχάλη Τερζή να έρθει στη σκηνή του J2US αφού έχει λείψει σε όλους!