Η Josephine και ο Θοδωρής Φέρρης μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής.

Μεταξύ άλλων, η σέξι τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με τον Νίνο, η οποία έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες.

«Είμαι χαρούμενη και είμαι πολύ καλά» αρκέστηκε να πει η τραγουδίστρια.

Επίσης, η Josephine δήλωσε: «Είμαι θετική στο να πάω στη Eurovision αλλά δεν μου έχει γίνει πρόταση».

Θυμίζουμε πριν λίγες μέρες οι τηλεοπτικές κάμερες ρώτησαν τον Νίνο για την προσωπική του ζωή με τον τραγουδιστή να απαντά:

«Δεν θέλω να μιλήσω και να κάνω συζήτηση τώρα εδώ έξω στον δρόμο για τέτοια πράγματα, προσωπικά. Δε με ενοχλεί κάτι, το αντιμετωπίζω cool. Δεν θυμάμαι πως είναι τα μέσα να μην ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή».

Οι δυο καλλιτέχνες ήρθαν κοντά μέσω κοινών τους φίλων και γρήγορα οι δυο τους ένιωσαν την έντονη χημεία που υπήρχε ανάμεσά τους και εκ τότε είναι αχώριστοι.

Η αποκάλυψη της σχέσης του Νίνο με τη Josephine έγινε αρχικά μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας”, ενώ λίγες μέρες μετά κυκλοφόρησαν και οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες. Ωστόσο μέχρι στιγμής τόσο ο Νίνο όσο και η Josephine, παρά τις κοινές τους εμφανίσεις, δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει δημόσια τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.