Η Josephine βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show». Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επαγγελματική πορεία της και την προσωπική της ζωή, απαντώντας στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη ενώ αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα.

«Θέλω πολύ να πάω στην Eurovision, αλλά ταυτόχρονα με φοβίζει κιόλας. Είμαι τελειομανής και αν πάω, θέλω να είναι όλα τέλεια, το τέλειο τραγούδι, την τέλεια ομάδα. Είτε με την Ελλάδα είτε με την Κύπρο, θα ήταν χαρά μου. Έχω άγχος πριν κάνω το οτιδήποτε, θέλω να βγαίνω σωστά και να φαίνεται η δουλειά που έχω ρίξει. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Βάζω πάντα στόχους. Όταν ξεκίνησα πριν 11 χρόνια, πέρασα δύσκολα. Είχα σκεφτεί να τα παρατήσω, γιατί ένιωθα ότι δεν ερχόντουσαν καλά τραγούδια. Μετά βρέθηκε μπροστά μου ο Λεωνίδας Σώζος. Έχω φτάσει εδώ με πολύ σκληρή δουλειά. Δεν είναι η ώρα να επιβραβεύσω την Josephine» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μου χρεώνουν όλους τους συνεργάτες μου. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ, με έχει ξεκλειδώσει πάρα πολύ. Περνάμε πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη» τόνισε για τη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Έχω για χρόνια τους ίδιους συνεργάτες και τους ίδιους φίλους. Δεν μου αρέσει να έχω “αυλή”, θέλω να μου λένε τα λάθη μου για να διορθώνομαι και να γίνομαι καλύτερη» είπε επίσης, η Josephine.

Όσον αφορά στο όνομά της, η Josephine αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Το πρώτο όνομα μου είναι Τζέσικα. Μου το έδωσε η μητέρα μου από την Jessica Rabbit. Κανονικά έπρεπε να βαφτιστώ Ειρήνη, όπως η γιαγιά μου. Είχε γίνει ολόκληρος χαμός. Τελικά πήρα της προγιαγιάς μου, Ιωσηφίνα».