Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» για την απώλεια του πατέρα της και τη δυσκολία της να τη διαχειριστεί ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως είναι ερωτευμένη!

«Έχω ηχογραφήσει ένα από τα τελευταία μας τηλεφωνήματα. Δεν ήξερα ότι θα είναι ένα από τα τελευταία… Ένα βραδινό που λέγαμε καληνύχτα, το ηχογράφησα. Χτες ήμουν στο τσακ να το ακούσω, δεν το έχω ακούσει ακόμα. Τον Μάρτιο θα είναι τρία χρόνια. Ήταν ξαφνικό, όσο μπορεί να είναι όταν ένας άνθρωπος ήταν 82 χρονών, αλλά ήταν μια χαρά. Υπάρχει πάρα πολύ στο μυαλό μου ότι από αυτά που είχαν συμβεί τους τελευταίους μήνες επαγγελματικά, τον στενοχώρησα πολύ κι αυτό κατά κάποιο τρόπο συνέβαλε.

Δεν μπορώ να το χωνέψω. Το καταλαβαίνω με τη λογική ότι δεν είναι έτσι. Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα. Νομίζω ότι κάτι δεν έκανα καλά. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά δεν το διαχειρίζομαι ακόμα. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να είχα κάνει πράγματα και να τα δει πριν φύγει. Μου λείπει πάρα πολύ, ενώ είναι αστείο ότι δυσανασχετούσα πάρα πολύ όταν με έπαιρνε μέσα στη μέρα. Με έναν περίεργο τρόπο τον βρίσκω συνεχώς μπροστά μου σε ανθρώπους, που έρχονται να μου μιλήσουν για αυτόν» εξομολογήθηκε από καρδιάς η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας: «Είμαι τρομακτικά γκρινιάρα, αλλά αυτό δεν δυσκολεύει τη δική μου ζωή, δυσκολεύει τον άλλων. Βρίσκομαι σε μια σχέση με έναν άνθρωπο που ήμουν και στο παρελθόν. Σχεδόν δεν τολμώ να το πω ότι χαμογελάω, σχεδόν δεν μπορώ να το πω ότι βάζω τη μουσική στη διαπασών. Είμαι ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και θεωρώ πως είναι καλύτερος από εμένα».