Απόσπασμα από τις δηλώσεις που έκανε η Super Κική στο κανάλι του Fipster στο Youtube πρόβαλε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Με αφορμή την εξομολόγηση για την περίοδο της εγκυμοσύνης και το παιδί που έχασε η Super Κική, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την δύσκολη περίοδο που διένυε η instagrammer, όσο γνώριζε πως ο σύντροφός της την απατά.

«Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα μία κοπέλα που είχε μείνει έγκυος από τον σύντροφό της και ήταν σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής της, ένα κορίτσι που δεν έχει περάσει εύκολα από το σπίτι της και το έχει πει, “ενώ ήμουν έγκυος, ο άλλος με απατούσε, εγώ το μάθαινα και οι ορμόνες μου ήταν χάλια και εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ”» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου μεταφέροντας τα λόγια της Super Κικής και τόνισε: «Και από τη στεναχώρια μπορεί όντως μια γυναίκα να χάσει το παιδί».

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου συμπλήρωσε από την πλευρά της: «Αυτό που μας λέει είναι πως όταν μια γυναίκα μαθαίνει πως είναι έγκυος, υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που την προβληματίζουν. Ένα από αυτά είναι ένας σύντροφος που δεν υπάρχει».