Η Κατερίνα Στανίση φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με θέμα τη νυχτερινή διασκέδαση στα μπουζούκια με τα σπασμένα πιάτα και τον «λουλουδοπόλεμο».

«Φάγαμε από τα σκυλάδικα, από εκεί μέσα αναδείχθηκα και εγώ», είπε η Κατερίνα Στανίση και συνέχισε: «Γινόντουσαν γλέντια, και ήταν όλο άντρες ,γυναίκα δεν έβλεπες. Και κάποια φορά τραγουδάω και είδα ένα φορτηγό να μπαίνει μέσα, έψαχνε ο κόσμος πώς να φύγει», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «Δεν θα ξεχάσω ένα βράδυ, έπαιρναν κάτι μπουκάλια ουίσκι και το ‘βάζαν ξάπλα για μαγκιά και έπεφτε συνέχεια στο ίδιο πόδι, στο ίδιο νύχι, μου άνοιξε το πόδι και με έτρεχαν στο Α’ Βοηθειών».

Ακόμα, η Κατερίνα Στανίση μίλησε για τις περιβόητες «δημόσιες σχέσεις» που γίνονταν σε αυτά τα μαγαζιά. «Γιατί τώρα δεν υπάρχει αυτό; Κονσομασιόν το λέγανε τότε – εντάξει τότε ήταν και πιο άγρια – αλλά και τώρα είναι δημόσιες σχέσεις. Δεν είναι κακό να πεις μία “καλησπέρα”, όταν ο άλλος σου αδειάζει τόσα λουλούδια πάνω σου. Έπρεπε να τον καλοπιάσεις τον πελάτη για να ξαναρθεί, τι να κάνουμε. Ξεκίνησα τραγουδίστρια, δεν ήμουν κονσομετρίς, τραγουδούσα, αλλά έπρεπε να κατέβω και κάτω γιατί ήταν υποχρεωτικό, εδώ κατέβαιναν οι άνδρες. Στα μαγαζιά μας, όμως, υπήρχαν και κονσομετρίς που έκαναν μόνο αυτή τη δουλειά» δήλωσε.

Η Κατερίνα Στανίση αναφέρθηκε και στην πιο άσχημη νύχτα της ζωής της στα μπουζούκια: «Είχα αρρωστήσει μια φορά, κρυολόγησα. Και μου λέει ένα παιδί, σερβιτόρος: “Έλα, σε θέλει ο αφέντης”. Μου λέει το αφεντικό: “Βλέπω ότι δεν πίνετε στα τραπέζια που πάτε”. Του είπα πως ήμουν λίγο άρρωστη. Φοβόμουν μη με διώξει κιόλας και μου απάντησε: “Τι γυναίκες είσαστε εσείς, που είναι εκείνες οι παλιές που πίνανε και αδειάζαν τα μπουκάλια… Τι άσχημα πέρασα…».