Ο επιτυχημένος οδοντίατρος, παρουσιαστής, αλλά και Πρόεδρος της Τεχνόπολης Κωνσταντίνος Δέδες συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τι έκανε όταν άνοιξε την πρώτη του κλινική με δάνειο και δεν πατούσε άνθρωπος για δύο μήνες.

«Άνοιξα πριν 17-18 χρόνια στο Μαρκόπουλο μία σούπερ κλινική. Πήρα δάνειο, να τα λέμε κι αυτά. Δεν πουλήσαμε 5 ελιές για να την ανοίξουμε. Οπότε ξεκινάω εγώ και επί οκτώ εβδομάδες δεν πατάει άνθρωπος, δύο μήνες. Ούτε ένας. Μπήκε μια φορά ένας, εγώ ήμουν με ένα 20ευρω στην τσέπη. Χάρηκα εγώ ότι κάτι θα πάρουμε… και μου πούλησε ένα ημερολόγιο. Κι εγώ επειδή ήμουν ακόμα στο ξεκίνημα, ψάρι, το αγόρασα κι έμεινα με 10 ευρώ.

Τον τρίτο μήνα που ο μπαμπάς μου μού πλήρωσε τα δύο πρώτα ενοίκια, μου λέει: “αγάπη μου, έκανες μία επένδυση αλλά εγώ είναι το τελευταίο ενοίκιο που σου πληρώνω, δεν σου δίνω άλλο”. Εκείνες τις μέρες λοιπόν είμαστε μαζεμένοι με παρέα άλλα 9 άτομα, εγώ ο 10ος στις Σέρρες και λένε θα πάρουμε λαχείο. Εγώ δεν πιστεύω καθόλου σε αυτά. Μου λένε: “έλα μη μας το χαλάς”. Οπότε παίρνω εγώ ένα στην τύχη και ήμουν ο μόνος που κέρδισα. Κέρδισα 450 ευρώ, 400 ήταν το ενοίκιό μου και πλήρωσα τον Σεπτέμβριο. Οπότε ήταν γραφτό να μην το κλείσω το ιατρείο», είπε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Δέδες, που συμμετέχει στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη, αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν είδε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Είναι πάρα πολύ καλή μου φίλη η Ζέτα. Το λιμάνι της το βρήκε φιλικά. Γελάμε με τα εξώφυλλα που μας θέλουν ζευγάρι με τη Ζέτα. Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις με τέτοια εξώφυλλα. Ή γελάς ή αναρωτιέσαι “το τύπωσαν; το έβαλαν εξώφυλλο;”. Είμαστε χρόνια φίλοι. Με πήρε πολύς κόσμος να με ρωτήσει αν ισχύει μετά το εξώφυλλο. Αν το σκεφτείς ήρεμα αναρωτιέσαι αν μπορεί να γίνει και σε κάτι και πιο σοβαρό» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Δέδες.