Καλεσμένος στο «Πρωινό μας» ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι πρόσφατα απομακρύνθηκαν οι δυο τους στο δάσος, κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Survivor All Star.

«Από εκεί που έφυγαν είναι αδιέξοδο πάντως, γιατί όλοι αναρωτιέστε, αν πάνε από εδώ και εκεί και συναντιούνται με τον Σάκη, την Σταυρούλα. Διάβαζα τα πάντα. Από εκεί που φεύγουν είναι αδιέξοδο, δεν πάνε κάπου, βγαίνουν στο ποτάμι. Εκεί που έχουμε φτιάξει ένα spot για να καθόμαστε. Το είπε και ο Κωνσταντίνος σε ένα επεισόδιο», απάντησε ο Αναγνωστόπουλος.

Ο Νίκος Παρτσώλης έσπευσε να τονίσει πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Κωνσταντίνος συνόδευσε τη Μαριαλένα στο δάσος για να κάνει την ανάγκη της, κάτι που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος διέψευσε.

«Ξέρεις, εγώ δεν μασάω, η Μαριαλένα αν θέλει να πάει τουαλέτα θα πάει μόνη της, χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο. Δεν θέλω να το πάω στο ερωτικό, καμία σχέση. Η Μαριαλένα μας έλεγε “πότε θα βγω να κάνω παιδιά με τον Σάκη”», ανέφερε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.