Ο Κώστας Φραγκολιάς μέσα από την εκπομπή «Happy Day» την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου έκανε μια δήλωση, η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν έξι κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα».

Σήμερα Πέμπτη (2/1) ο Κώστας Φραγκολιάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με αυτή τη δήλωση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αφορούσε τον ίδιο.

«Θέλω να ξεκινήσω με κάτι γιατί με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν. Άνθρωποι που σε αγαπάμε και ενδιαφέρονται για σένα και μπερδεύτηκαν για το αν πέρασες ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας γιατί κάπως έτσι αποτυπώθηκε και αναπαράχθηκε στο διαδίκτυο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά να απαντάει: «Μου έστειλαν και μένα πολλά μηνύματα. Να ζητήσω κιόλας συγνώμη γιατί στην έννοια του λόγου και με αυτό που συζητούσαμε με την Τίνα ξέχασα να πω ότι το είχα ψάξει και όχι ότι το είχα περάσει. Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν από πολλά πολλά χρόνια και επίσης για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει εύχομαι περαστικά σε όλους που δίνετε αυτή τη μάχη που δίνετε και όλα να πάνε καλά και ξέρετε ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο. Μου έστειλαν μηνύματα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εμένα ο άνθρωπός μου εδώ έγινε καλά, δεν έφυγε έξω. Απλά χρειάστηκε αρκετά χρήματα».