Ο Κώστας Σόμμερ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» κι αναφέρθηκε στη βάφτιση της κόρης του, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί ο ίδιος και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Αρχικά ο ηθοποιός δήλωσε: «Ήταν κυρία η κόρη μας, δεν έκλαψε πολύ στην κολυμπήθρα. Η μητέρα μου συγκινήθηκε που δώσαμε στην κόρη μας το όνομά της, Σιμόνη. Αν ακούσει η γυναίκα μου για τρίτο παιδί θα φύγει, δύο παιδάκια είναι καλά και ευλογία».

Όσο για τις προτάσεις που έχουν δεχτεί για να αναλάβουν μια τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε: «Μας προτάθηκε να κάνουμε με τη σύζυγό μου πρωινή εκπομπή. Αρχικά, το φοβηθήκαμε, μετά όμως σκεφτήκαμε ότι μπορεί να έχει πλάκα. Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε πρωινό με τη Βαλεντίνη, ανακαλύψαμε ότι είναι έγκυος, οπότε δεν προχώρησε η ιδέα. Αυτή την περίοδο κάνω συζητήσεις για εκπομπή. Θα βάλω κι υποψηφιότητα με τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια».

«Έκανα και μία κουβέντα για το 5×5, δεν ξέρω τι έχουν αποφασίσει οι υπεύθυνοι του σταθμού», πρόσθεσε.

Τέλος, για τους ηθοποιούς που ζητούνται από εταιρείες παραγωγής, βάσει του Instagram τους, δήλωσε: «Υπάρχει η τάση στο εξωτερικό να ζητούν το Instagram των ηθοποιών για να δουν τον αριθμό των ακολούθων τους. Δεν είναι ιδανική η επιλογή των ηθοποιών με βάση τους ακόλουθούς τους στο Instagram, έτσι όμως προχωράνε τα πράγματα πλέον».