Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα  παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις κόρες του και στις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ αποκάλυψε με ποιον αρχηγό κόμματος θα έβγαινε για μια μπύρα.

Πώς έχει θωρακίσει τις κόρες του κατά των στερεοτύπων και της πατριαρχείας;

«Μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό το κομμάτι έχει παίξει η μητέρα τους. Η Μαρέβα είναι μία εξαιρετικά δυναμική γυναίκα, μία αυτόνομη γυναίκα που πατάει γερά στα πόδια της, μία γυναίκα που πρώτα και πάνω από όλα έμαθε στα κορίτσια της να διεκδικούν, να μπορούν να στέκονται με αυτοπεποίθηση απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία τους τύχει στη ζωή τους.

Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος, γιατί έχω δύο κορίτσια με μεγάλη αυτοπεποίθηση και να δουλεύουν σκληρά για το μέλλον που οραματίζονται και θέλουν να διαμορφώσουν οι ίδιες για τους εαυτούς τους. Είμαι πολύ περήφανος για τα τρία μου παιδιά. Τα κορίτσια είναι σύγχρονα με πολλές ευαισθησίες και πρώτα και πάνω από όλα είναι άνθρωποι. Είναι κορίτσια που νοιάζονται για τον άνθρωπο γύρω τους που πονάει, είναι κορίτσια που βοηθούν.

Το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε ως γονείς στα παιδιά μας ήταν ότι είναι προνομιούχα παιδιά, τους έδωσε ο Θεός πολλά χαρίσματα και μεγαλώνουν σε μία οικογένεια με πολλά εφόδια, να σκεφτούν τι πρέπει να επιστρέψουν στην κοινωνία και πώς μπορούν να είναι επιτυχημένοι και χρήσιμοι άνθρωποι για την κοινωνία», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα και αν θα έβγαινε για μια μπύρα μαζί του.
«Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι αλλά όταν βρισκόμαστε τηρούμε τους κανόνες της ευγένειας και της ευπρέπειας. Προφανώς μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες. Δεν είναι όμως ο άνθρωπος που θα έβγαινα να πιω μια μπύρα. Το ίδιο θα έλεγε κι αυτός για μένα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ τόνισε ότι αν είχε να επιλέξει με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε εν τέλει για μία μπύρα, αυτός θα ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας.