Ο Λάκης Γαβαλάς το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του, το φύλο και την Σοφία Χατζηπαντελή.

«Για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του. Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για τις δυσκολίες που έχει περάσει είπε: «Έχουν πέσει πολλές φορές από τα μάτια μου αληθινά δάκρυα γιατί με έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι να κλάψω και οι περισσότεροι από κακία, από ανταγωνισμό θα πω, αν και εγώ δεν μπαίνω σε ανταγωνισμό. Έχω κλάψει πικρά, είμαι άνθρωπος που συγκινείται, δεν είμαι ατσάλινος, εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Έχω δει μια φωτογραφία με ένα εξάρτημα στο στήθος που φορούν στα shows οι drag queen και να ποζάρει η Σοφία Χατζηπαντελή με αυτό του είδους το γυμνό. Γιατί εγώ πρέπει να γουστάρω μια γυναίκα που είναι σαν drag queen και όχι ένα υπέροχο κορίτσι ή επίσης ένα υπέροχο αγόρι που θέλει να εξελιχθεί σαν γυναίκα. Η Σοφία Χατζηπαντελή αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αρέσει σε μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κορίτσι γιατί πρέπει να είναι έτσι (με τόσο έντονο ύφος και στυλ) μέσα σε ένα πλατό;», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.