Για την επιστήθια φίλη Μαίρη Χρονοπούλου και τον θάνατό της μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο Θωμάς Χούντας.

Ο καρδιακός φίλος της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού που έφυγε στα 90 της αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα που έμελλε να στοιχίσει τη ζωής της.

«Εγώ με την Μαίρη είμαστε οικογένεια. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει πως η Μαιρούλα μας έχει φύγει. Αυτό που θα ήθελα να διορθώσω, γιατί ειπώθηκε δύο φορές. Η Μαίρη δεν ανέβηκε σε καμία σκάλα, ούτε πήγε να κρεμάσει κουρτίνες. Η Μαίρη περπατούσε με δυσκολία, αλλά συνήθιζε να κάνει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις και κατευθυνόταν προς τη κουζίνα όπου είχε τρία σκαλιά. Εκεί έχασε την ισορροπία της. Μου παραπονιόταν καιρό πως ζαλιζόταν. Επίσης, δεν είναι γνωστός ο χρόνος που έμεινε στο πάτωμα μέχρι να γίνει η νεκροψία. Η οικιακή βοηθός που πήγε γύρω στις 7.30 την βρήκε και εγώ πήγα αμέσως», είπε αρχικά ο Θωμάς Χούντας που ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε δίπλα της από την πρώτη στιγμη.

Ο Θωμάς Χούντας είπε επίσης: «Είχε κάποια κινητικά προβλήματα αλλά δεν ήταν για να φύγει από τη ζωή. Ήταν ένας πολύ οξυδερκής άνθρωπος με χιούμορ. Ακόμα και τον πόνο τον αντιμετώπιζε με χιούμορ. Δεν μιζέρια ποτέ. Ήταν ένα πολύ δυνατός και ζωντανός άνθρωπος. Τον τελευταίο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί πολύ και είχε κουραστεί από μια σειρά κακοτυχιών όσον αφορά το πρόβλημα υγείας της. Είχε μείνει στο κρεβάτι και είχε πάρει κιλά και τελικά την εκβίασα όπως είπαν δεν πάμε στους γιατρούς τότε δεν θα με ξαναέβλεπε. Με πήρε την επόμενη μέρα και μου να πάμε. Πίστευε πως δεν θα ξαναπερπατήσει».