Καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» ήταν την Δευτέρα 21/2 η Καρολίνα Καλύβα, η οποία σχολίασε μεταξύ άλλων τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο, τονίζοντας πως η στάση της τραγουδίστριας δεν ήταν σωστή.

Η Μαρία Αντωνά, με αφορμή το περιστατικό ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο επεισόδιο της Κυριακής 19/2, κατέκρινε τη στάση της Καρολίνας και όσα δήλωσε η ίδια στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Δεν θα ήταν και αναμενόμενη συμπεριφορά το να μπει και να μην κάνει τίποτα. Όχι ότι αυτή η αντίδραση, που τελματώθηκε τόσο πολύ, ήταν ωραίο τηλεοπτικά. Απλώς είναι πολλά μαζεμένα που της ήρθαν», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Την Καρολίνα τη συμφέρει να πει αυτό που θέλει να πει. Πρέπει λέει να της έχει φύγει ο θυμός, μετά από έναν μήνα. Όχι, ρε φίλε, γιατί να της έχει φύγει ο θυμός;» αναρωτήθηκε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Εδώ είπε χθες ότι η εγκράτεια είναι αρετή. Εκεί μου έπεσαν όλα τα μαλλιά. Μετά από όλα αυτά, μιλάει για εγκράτεια… ποιος; Η Καρολίνα. Εμένα δεν με πείθει αυτή η σιγουριά. Είναι ρόλος η Καρολίνα. Είμαι σίγουρη ότι τρέμει το φυλλοκάρδι της για το τι ακριβώς θα δει μέσα στο παιχνίδι», πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά.