Η Μαρία Μπεκατώρου άνοιξε την καρδιά της στο Mega Stories και μίλησε για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον οποίο γνώριζε δέκα χρόνια και είχε αναπτύξει μία ξεχωριστή φιλία με τον ίδιο και τη σύζυγό του.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έγινε αυτό που έγινε και μιλήσαμε για πολλή ώρα με την Δώρα, μου είπε θέλω να σου πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί του κρατούσες συντροφιά τις πιο δύσκολες στιγμές του. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ… Γνώρισα τον Αλέξανδρο, πριν από δέκα χρόνια, τότε που συμμετείχαμε κι οι δύο στο Navarino Challenge και συμπαθηθήκαμε αμέσως. Μου άρεσε που έβλεπα έναν ψηλό, γεροδεμένο άντρα και λες ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά στην προσωπική επαφή ήταν ένας τόσο γλυκός, μειλίχιος άνθρωπος. Το ωραίο ήταν πως ήταν το ραντεβού μας σε αυτήν τη διοργάνωση… Αγαπηθήκαμε αληθινά, οικογενειακά. Δεν είχαμε πολύ τηλεφωνική επικοινωνία. Μιλούσα παραπάνω με την Δώρα» είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Τον έκανε ξεχωριστό η αλήθεια του. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν μου αρέσει το ήταν. Ήταν σαν ομπρέλα για τη γυναίκα του και τα παιδιά του κι είμαι σίγουρη όταν αν κάποια στιγμή χρειαζόμουν τον Αλέξανδρο, θα ήταν εκεί για εμένα. Ήξερα προσωπικά πράγματα και προσφορές που έκανε ο Αλέξανδρος κι αυτό το κρατάμε για εμάς. Απέδειξε τι άνθρωπος είναι με αυτό που έκανε, πριν φύγει από τη ζωή. Ένας άνθρωπος να έχει το κουράγιο, τη δύναμη ψυχής και να γράψει όλα αυτά που έγραψε και να χαράξει και να ανοίξει το δρόμο και τα μάτια σε όλους εμάς, δεν το κάνει συχνά άνθρωπος. Αυτό από μόνο του δείχνει το μεγαλείο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπεκατώρου.