Την παρουσιάστρια του Chase, Μαρία Μπεκατώρου, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης, στον Alpha.

Η Μαρία Μπεκατώρου κλήθηκε να τοποθετηθεί για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο και συνεργάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν στο «Your face sounds familiar» ενώ αποκάλυψε πως θα συνεχιστεί το τηλεπαιχνίδι Chase.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και θα συνεχίσει το Chase την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχουμε κάνει ακόμα πολλά πράγματα σε συζητήσεις, αλλά πιστεύω πως θα κάνω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την αρχή που ξεκινήσαμε. Είναι ένα παιχνίδι που αγάπησε πολύ ο κόσμος. Το αγαπήσαμε πρώτα εμείς, το παλέψαμε πολύ και άρεσε και στον κόσμο» .

«Μακάρι να ξαναγίνει το Your face sounds familiar! Να ξαναγίνει! Πιστεύω ότι θα μπορεί να ζει στην τηλεόραση για χρόνια το YFSF. Μου λείπει πάντα, το έχω αγαπήσει πάρα πολύ και είναι από τα πράγματα που έχω κάνει και με έχουν στιγματίσει και χαρακτηρίσει. Οι καιροί όμως αλλάζουν, η ζωή η τηλεοπτική προχωράει οπότε προχωράμε και εμείς και προσαρμοζόμαστε».

«Για την υπόθεση Γεωργούλη, όχι! Δεν θα ρωτήσουμε. Θα σας πω ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά, φιλιά πολλά» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Μπεκατώρου.

Να σημειώσουμε πως ο Αλέξης Γεωργούλης για τις βελγικές δικαστικές αρχές θεωρείται ύποπτος για βιασμό και ξυλοδαρμό αυτή τη στιγμή.

Ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και όπως τονίζουν οι δικηγόροι του, ζητά με γραπτό αίτημά του να καταθέσει στη Βελγίδα ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση χωρίς να αρθεί η ασυλία του.

Η Βελγίδα δικαστής θα περιμένει το «πράσινο φως» από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα: Την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη.

Πότε θα γίνει αυτό; Όχι νωρίτερα από τις 30 Μαΐου, καθώς το αίτημα για την άρση της ασυλίας του πρέπει να περάσει από τη νομική επιτροπή και στη συνέχεια να μπει στην Ολομέλεια. Επιπλέον, στην παρούσα φάση δεν μπορεί να πάρει στα χέρια του τη δικογραφία, όσο και αν προσπάθησαν οι Βέλγοι δικηγόροι του.