Η Μαρία Κίτσου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μίλησε για τον χρόνο αποχής της, τα ψυχοσωματικά θέματα που είχε αντιμετωπίσει, τον κορωνοϊό, τον έρωτα και την περιπέτεια υγείας που είχε η μητέρα της.

«Συντονίστηκα και βρήκα το κέντρο μου, διάβασα και ταξίδεψα. Ταξίδεψα στην Ισπανία, μου αρέσει η σύνδεση των Ισπανών με το πάθος, τον πόθο, το θάνατο, είναι μια χώρα γεμάτη ένστικτα. Δυστυχώς δεν είδα καθόλου τηλεόραση, ήθελα να αποτοξινωθώ. Έβγαλα από πάνω μου ένα μεγάλο ψυχικό φορτίο και φρόντισα τον εαυτό μου. Δούλευα από τις 6:30 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, στη συνέχεια διάβαζα και κοιμόμουν 3-4 ώρες την ημέρα», είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

Η ηθοποιός πρόσθεσε πως νόσησε δύο φορές από κορωνοϊό και ότι η δεύτερη φορά ήταν η χειρότερη και ότι από πέρσι τον Ιούλιο που αρρώστησε δεν έχει επανέλθει η γεύση και η όσφρηση της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρώω, δεν μυρίζω τα λουλούδια. Αν πάρει φωτιά το σπίτι μου θα το πάρω χαμπάρι από τον καπνό, δεν θα το μυρίσω. Το τηλέφωνο μου χτυπούσε για δουλείες αλλά ήμουν αποφασισμένη να μην κάνω τίποτε, δεν με δελέασε κάτι, ρωτούσα από περιέργεια περί τίνος πρόκειται» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.