Η Μαρία Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και μίλησε για τις κρίσεις ηλικίας, την εποχή που δούλευε στη λάντζα και τον μπουφέ αλλά και για τον λόγο που ο πατέρας της την αποκλήρωσε.

Η ηθοποιός περιέγραψε τη στιγμή που ο πατέρας της έπαθε μεγάλο σοκ όταν του ανακοίνωσε πως θα πάρει μηχανάκι και θα δουλέψει σε μπαρ. «Κατά κάποιο τρόπο με αποκλήρωσε. Μου έκανε μίνι αποκλήρωση» ανέφερε η ίδια.

Η Μαρία Κωνσταντάκη έχει πτυχίο Παιδαγωγικών, μία σχολή που όπως αποκάλυψε ολοκλήρωσε για να είναι χαρούμενοι οι γονείς της. «Η μαμά μου ήταν μοδίστρα και ο μπαμπάς μου οικοδόμος, έχουν ζοριστεί» είπε χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχει δουλέψει σε λάντζα, σέρβις, κουζίνα, μπουφέ και σε κατασκηνώσεις.

Αναφορικά με το θέατρο θυμάται χαρακτηριστικά τη στιγμή που επάνω στη σκηνή αυτοτραυματίστηκε με όπλο αλλά και όταν έπαθε «σεντόνι». «Σε παράσταση έπαθα “σεντόνι” και άρχισα να μιλάω κάτι σαν αραμαϊκά».

Δηλώνει πως πλέον έχει συμφιλιωθεί με την ηλικία της. «Την κρίση των 30 την πέρασα στα 27, των 40 στα 37 και των 50 στα 47 μου» σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά τις ερωτήσεις περί γάμου είπε πως είναι αρκετά αναίσθητη σε αυτά. «Στη μητέρα μου έλεγα, “δεν έκανες παιδάκια; Τι λυσσάς να κάνω εγώ;”».