Το MasterChef έχει μπει στην τελική ευθεία. Στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του STAR, είδαμε την αποχώρηση ενός μεγάλου φαβορί για τη νίκη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Γιώργος Πορφύρης διαγωνίστηκαν για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής. Οι τρεις άντρες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων που έφερε την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ Βασίλη Μουρατίδη.

Και οι τρεις διαγωνιζόμενοι του MasterChef γνώριζαν καλά πως ακόμα και η παραμικρή αστοχία θα μπορούσε να στοιχίσει σε κάποιον την είσοδό στην τελική τετράδα.

Ύστερα από την δοκιμή και των τριών πιάτων, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον καλεσμένο τους, Βασίλη Μουρατίδη βρέθηκαν απέναντι από τους διαγωνιζόμενους για να τους ανακοινώσουν τις βαθμολογίες τους.

Εκείνος που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς, με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωριστεί την μαύρη του ποδιά και να αποχωρήσει άμεσα από την κουζίνα του MasterChef, ήταν ο… Γιώργος Πορφύρης.

«This is the end… Ήταν η δεύτερη φορά στο παιχνίδι και δεν πίστευα ότι θα το ξαναζούσα. Τελικά όμως πως τα φέρνει η ζωή και ξαναέζησα κάτι το οποίο ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία γενικά που έχω ζήσει ποτέ. Θα μου λείψει το παιχνίδι, κάθε στιγμή είναι εικόνες και γεύσεις, ένα πακέτο εμπειριών και συναισθημάτων» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μαγειρικής αποχωρώντας από το πλατό του MasterChef.