Ο 31χρονος Θωμάς έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις auditions του MasterChef διεκδικώντας μια θέση στο μαγειρικό ριάλιτι του Star.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον chef ο οποίος διατηρεί το δικό του κανάλι στο youtube.

Ο Θωμάς περιγράφοντας τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του, άφησε άφωνους τους κριτές: «Είχα φτάσει 18 χρονών τα 230 κιλά και όταν ήμουν 19 ετών είχα ένα περιστατικό, έπαθα μία ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα. Με επανέφεραν με αδρεναλίνη και με ηλεκτροσόκ», είπε ο 31χρονος Θωμάς για τη στιγμή που έφτασε κοντά στο θάνατο.

Για τη μάχη του με τα κιλά: «Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στη διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στη ζωή μου, γιατί όσες φορές -μέχρι και εκείνη την περίοδο- είχα προσπαθήσει, δεν τα κατάφερα. Αφότου βρήκα εγώ τη θέληση μέσα μου, μετά αποφάσισα να μπω να το σπουδάσω και να βοηθήσω και μένα», είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef ο οποίος ασχολήθηκε στη συνέχεια με τη Διαιτολογία.