Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 16/1 ο έβδομος κύκλος του MasterChef και οι επίδοξοι σεφ δοκίμασαν τις ικανότητές τους στην μαγειρική προκειμένου να εξασφαλίσουν μία άσπρη ποδιά και να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Κωνσταντίνα μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την άσπρη ποδιά ωστόσο με την προσωπική της εξομολόγηση σόκαρε του κριτές.

«Η μαγειρική ήταν πάντα, αλλά μετά από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά μας. Διοχέτευσα όλη την αγάπη που είχα για τον άντρα μου, που τον έχασα πριν από 2,5 χρόνια εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε. Το είδα κι είπα να μην τσιρίξω για τα παιδιά. Πήρα πρώτα την κουμπάρα μου, την πεθερά μου και το ασθενοφόρο. Δεν ξέρω έχω πέντε λεπτά κενό μνήμης. Άνθρωποι δικοί μου που μιλώ, μου είπαν πράγματα που δεν τα θυμάμαι και δεν θέλω να τα θυμηθώ. Τέλος έγινε και προχωράμε όλοι μαζί» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε τον λόγο και πρόσθεσε: «Έχω ακούσει ότι η μαγειρική είναι η ψυχοθεραπεία μου, χαλαρώνω κλπ.. Εγώ εδώ ένιωσα ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε βάλει με τα παιδιά την μαγειρική στην ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που νιώθω ότι παίρνετε δύναμη. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από την μαγειρική. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν ο τρόπος που τα είπες 1,2, 3 κι ήταν μαγικό».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: