Στην τελική του ευθεία έχει μπει το φετινό MasterChef, καθώς τρεις παίκτες έχουν μείνει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Μαρία Μπέη, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Νίκος Τράκας μαγείρεψαν με στόχο να κερδίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του MasterChef 7. Ο Νίκος Τράκας κέρδισε την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και πέρασε αυτόματα στον τελικό.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Μαρία Μπέη και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης μαγείρεψαν, προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στην πρώτη δοκιμασία, οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ετοιμάσουν δύο πιάτα με κοινό σημείο αναφοράς, έχοντας μπροστά τους οκτώ καμπάνες με διαφορετικά υλικά για να επιλέξουν. Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον καλεσμένο τους, τον chef Παύλο Κυριάκη, έναν από τους καλύτερους chef της γενιάς του, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων.

Οι κριτές αφού δοκίμασαν τα πιάτα αποφάσισαν πως καλύτερα τα πήγε η Μαρία Μπέη, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Τράκα στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης αποχώρησε και έμεινε εκτός του μεγάλου τελικού του MasterChef.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το MasterChef.