Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Μαρία Μπέη στο νέο επεισόδιο του MasterChef.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας, οι κριτές ανακοίνωσαν μία ακόμη επιστροφή από τα παλιά, καθώς ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στο MasterChef, τρία χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή.

Ο Δημήτρης Μπέλλος εμφανίστηκε στην κουζίνα του MasterChef και η σύντροφός του ξέσπασε με πανηγυρισμούς.

«Ξαναγύρισα για να κερδίσω, για τίποτα άλλο… Τα υπόλοιπα τα έχω. Το Μαράκι το πήρα, δημοσιότητα πήραμε καλώς ή κακώς, δουλειές υπάρχουν, δεν έχω νικήσει…», είπε στην κάμερα ο Δημήτρης Μπέλλος μόλις ήρθε.

Η σύντροφος του Δημήτρη, Μαρία Μπέη, δεν το πίστευε και δήλωσε: «Ακούω το όνομά του, παθαίνω ένα εγκεφαλικό στην κυριολεξία, νομίζω έχει μουδιάσει η αριστερή μου πλευρά και περιμένω να δω τι θα γίνει», είπε η Μαρία Μπέη για την είσοδο του συντρόφου της στο MasterChef.

«Deja vu θυμίζει το παιχνίδι για εμένα. Είναι ήδη η Μαρία στο σπίτι έρχεται κι ο Δημήτρης… να πω ότι δεν το περίμενα, το περίμενα. Το μόνο που με απασχολεί είναι να μην ξεκινήσουν τα ίδια. Δε με απασχολούν ούτε ο ένας ούτε ο άλλος… Έχω έρθει να μαγειρέψω όχι πάλι “μου είπες, σου είπα, Δημήτρη αγάπη μου έλα πάρε με από ‘δω!”», δήλωσε για την επιστροφή του Δημήτρη Μπέλλου ο Ηλίας Κιαζόλι.